Venta Accionata Pamplona 60x30x6 cm

Prijs per m2: 30,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 22,28
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI Venta Accionata Pamplona 60x30x6 cm

De MBI Venta Accionata Pamplona 60x30x6 cm is één van de nieuwste kleuren in deze serie. Een bijzondere grijs genuanceerde tegel met een licht golvende deklaag. Door de golvende structuur krijgt u mooie schaduweffecten die net iets extra geven aan uw bestrating en ervoor zorgen dat deze nooit saai zal worden. 


Voordelen van de MBI Venta Accionata Pamplona 60x30x6 cm

Het bijzondere is voor een tegel uit het betonsegment is bij de MBI Venta Accionata Pamplona 60x30x6 cm toch wel de deklaag. Deze is gemaakt van een fijnere structuur om er zo voor te zorgen dat er grove delen zichtbaar zijn aan het oppervlakte. Als deze bestrating op de juiste manier onderhouden wordt staat hij garant voor jaren tuinplezier. Om het helemaal compleet te maken wordt hij ook nog eens voorzien van een coating. Dit zorgt voor nog meer bescherming tegen invloeden van buitenaf. De MBI Venta Accionata Pamplona 60x30x6 cm springt eruit als we het hebben over de kwaliteit in dit segment. 


Alternatieven voor de MBI Venta Accionata Pamplona 60x30x6 cm

Voldoet bovenstaande beschrijving van de MBI Venta Accionata Pamplona 60x30x6 cm toch nog niet helemaal aan uw wensen of heeft u nog aanvullende wensen? Kom langs en we zullen samen een ronde maken over ons ruime en overzichtelijke showterrein en de vele andere mogelijkheden bekijken. Wij vinden het belangrijk dat u weet wat u de komende jaren van uw nieuwe bestrating kunt en mag verwachten en helpen u dan ook graag verder. We hebben ons assortiment zo opgebouwd dat er voor ieder budget wel een passende bestrating te vinden is.

 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja