Venta Accionata Madrid 60x30x6 cm

Prijs per m2: 30,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 22,28
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI Venta Accionata Madrid 60x30x6 cm

De MBI Venta Accionata Madrid 60x30x6 cm is een schitterende antraciet kleurige bestrating die dankzij zijn mooie golvende structuur nooit saai zal worden. De mooie schaduweffecten die deze structuur geeft zorgen ervoor dat zelfs een donkere steen altijd onder alle weersomstandigheden mooi zal zijn. De MBI Venta Accionata Madrid 60x30x6 cm is dus uniek als we kijken naar de vele verschillende betonstenen met een glad oppervlakte en toch heeft de fabriek hem nog betaalbaar kunnen houden.


Voordelen van de MBI Venta Accionata Madrid 60x30x6 cm

Het gewelfde oppervlakte van de MBI Venta Accionata Madrid 60x30x6 cm is dus al een groot pluspunt maar er is gelukkig meer. De MBI Venta Accionata Madrid 60x30x6 cm valt onder de categorie betonstenen maar heeft toch  net iets extra. Hij is voorzien van een mooie slijtlaag die gemaakt is van een fijnere structuur dan de rest van de steen. Hiermee wordt voorkomen dat er veel grove kiezels e.d. aan het oppervlakte te zien zijn. En om hem helemaal compleet te maken is hij ook nog eens afgewerkt met een coating die ervoor zorgt dat we veel minder onderhoud zullen hebben dan bij een betonsteen. 


Alternatieven voor de MBI Venta Accionata Madrid 60x30x6 cm

Iedereen heeft zijn of haar eigen smaak. Het kan dus goed zijn dat uw keuze niet valt op de MBI Venta Accionata Madrid 60x30x6 cm. Geen probleem natuurlijk want ons assortiment is zeer ruim opgezet en we denken dat we altijd een bestrating aan kunnen bieden die aansluit bij uw wensen. We willen graag een ronde met u maken over ons showterrein om hier samen naar te kijken. 

 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja