Venta Accionata Gomera 60x30x6 cm

Prijs per m2: 30,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 22,28
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI Venta Accionata Gomera 60x30x6 cm


De MBI Venta Accionata Gomera 60x30x6 cm is een schitterende grijs genuanceerde tegel die in tegenstelling tot de normale Venta Accionata bij MBI in Kampen geproduceerd wordt. Met zijn mooie gewelfde deklaag is dit een unieke bestrating die nooit saai zal worden. Een aanwinst voor iedere tuin. De gewelfde structuur zorgt voor schitterende schaduweffecten en brengt uw straatwerk tot leven. 


Voordelen van de MBI Venta Accionata Gomera 60x30x6 cm


De schitterende MBI Venta Accionata Gomera 60x30x6 cm in opgebouwd uit verschillende lagen. De onderkant is gemaakt van een normaal beton, de deklaag is gemaakt van een fijne structuur beton om hiermee te voorkomen dat er grove kiezels door de deklaag heenkomen. Hierdoor zal de MBI Venta Accionata Gomera 60x30x6 cm veel langer strak en mooi blijven. En als laatste is deze mooie bestrating voorzien van een coating die ervoor zorgt dat vuil maar ook vocht veel minder kans krijgen om in te trekken. Dit is voor een steen uit het betonsegment uniek. 


Alternatieven voor de MBI Venta Accionata Gomera 60x30x6 cm


Voor veel mensen is de MBI Venta Accionata Gomera 60x30x6 cm een schitterende bestrating. Heeft u toch andere wensen of meer wensen dan dat er in bovenstaande omschrijving terug te vinden zijn? Kom naar Nunspeet om een bezoekje aan ons showterrein te brengen. We hebben hier een ruime opstelling met alle voorkomende soorten bestrating en helpen u graag de juiste steen te vinden. Ons assortiment is zo opgebouwd dat we voor ieder budget een passende bestrating kunnen leveren. Wij leggen u graag de onderlinge verschillen uit.

 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja