Venta Accionata Barcelona 60x30x6 cm

Prijs per m2: 30,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 22,28
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI Venta Accionata Barcelona 60x30x6 cm

De MBI Venta Accionata Barcelona 60x30x6 cm is met zijn schitterende aarde tinten een bestrating die het echte buitengevoel geeft. Naast deze schitterende aardetinten is de deklaag ook voorzien van een mooie golvende structuur die hem een nog natuurlijkere uitstraling geeft. Ook zien we in tuinen steeds meer antraciet elementen zoals schuttingen, schuren, overkappingen etc. De grijze tint die door de MBI Venta Accionata Barcelona 60x30x6 cm verwerkt is kleurt hier ook weer schitterend bij. Leg eens een stuk gazon of kunstgras naast de MBI Venta Accionata Barcelona 60x30x6 cm en uw tuin is compleet. Een echte aanrader dus.


Voordelen van de MBI Venta Accionata Barcelona 60x30x6 cm

Buiten de schitterde tinten en mooi gewelfde deklaag is er meer. De deklaag is gemaakt van een veel fijnere structuur beton die ervoor zorgt dat steentjes en kiezels niet zichtbaar worden aan het oppervlakte. Om deze deklaag helemaal compleet te maken is deze voorzien van een coating. Deze coating geeft een extra bescherming die ervoor zorgt dat de opname van vocht en vuil sterk verminderen. 


Alternatieven voor de MBI Venta Accionata Barcelona 60x30x6 cm 

Wij zijn ons bewust van het feit dat het aanbod enorm is en dat u door de bomen het bos bijna niet meer ziet. Ook als de MBI Venta Accionata Barcelona 60x30x6 cm niet helemaal aan uw wensen voldoet zullen we u zeker verder kunnen en willen helpen. Vindt u de kleur van de MBI Venta Accionata Barcelona 60x30x6 cm mooi maar zoekt u iets met een strak oppervlakte of heeft u liever een kleurechte deklaag? Kom naar Nunspeet en we zoeken samen naar de steen die het best aansluit bij uw wensen.


 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja