Tumbelton Extra Kilimanjaro 15x30x6 cm

Prijs per m2: 20,10Afname per: 0.9m2 / Volle verpakking: 10.8m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 18,09
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Tumbelton Extra Kilimanjaro 15x30x6 cm

De Tumbelton Extra Kilimanjaro 15x30x6 cm is een prachtig bruin genuanceerde getrommelde bestrating waar u een prachtige warme sfeer mee in uw tuin haalt. De bestrating is voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor die sfeer in uw tuin. De Tumbelton Extra Kilimanjaro 15x30x6 cm is ook een prachtige steen die erg mooi te combineren is met een mooie antraciet terrastegel. Ook kunt u de verschillende maten van de Tumbelton Extra Kilimanjaro 15x30x6 cm mooi combineren.

Voordelen van de RedSun Tumbelton Extra Kilimanjaro 15x30x6 cm

Eén van de mooie kanten van de Tumbelton Extra Kilimanjaro 15x30x6 cm is de prijs. Voor een getrommeld product komen we snel uit op de gebakken bestrating. Het nadeel hiervan is vaak de prijs omdat deze veel hoger ligt dan bij een beton product. De Tumbelton Extra Kilimanjaro 15x30x6 cm is een steen die gemaakt is van door en door beton en na het drogen in de trommel gaat. Door het trommelen krijgt de Tumbelton Extra Kilimanjaro 15x30x6 cm zijn mooie verouderde look.

Alternatieven voor de RedSun Tumbelton Extra Kilimanjaro 15x30x6 cm

Alternatieven zijn er natuurlijk te zoeken binnen de serie van de Tumbelton Extra Kilimanjaro 15x30x6 cm en de kleuren die er nog meer zijn. Als we op een andere manier deze uitstraling willen hebben gaan we al snel naar een gebakken bestrating. U wordt dan ook van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op ons ruime en overzichtelijke showterrein waar we u een ruime keuze kunnen laten zien uit ieder segment bestrating.

Slijtlaag:

Nee

Kleurecht:

Nee

Onderhoudsvriendelijk:

Nee

Gecoat:

Nee

Geïmpregneerd:

Nee

Facet:

Nee

Afstandhouder:

Nee

Geschikt voor de oprit:

Ja

Geborsteld:

Nee

Kleur aanwezig op showterrein:

Ja