TerraTops Safari 60x60x4,7 cm

Prijs per m2: 24,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 17,96
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI TerraTops Safari 60x60x4,7 cm


De MBI TerraTops Safari 60x60x4,7 cm is een bestrating waar u zelf op sombere donkere dagen vrolijk van wordt. Door de mooie warme en tropische kleuren van deze bestrating kunt u een schitterende sfeer in uw tuin creëren. Ook kunt u deze serie eindeloos combineren wat betreft de kleuren en de formaten. Maak bijvoorbeeld een pad van een kleine steen en maak de terrassen van een wildverband of juist een groten tegel.


Voordelen van de MBI TerraTops Safari 60x60x4,7 cm


Eén van de grootste pluspunten van de MBI TerraTops Safari 60x60x4,7 cm is toch wel de prijs. De prijs van deze bestrating is ten opzichte van de kwaliteit echt heel netjes gehouden. U koopt een betonsteen met een mooie deklaag waar weinig of geen grove kiezels in voorkomen en dus jarenlang mooi zal blijven. De MBI TerraTops Safari 60x60x4,7 cm is voorzien van afstandhouders, makkelijk te leggen dus. Deze afstandhouder zorgt ervoor dat de deklaag van de verschillende tegels elkaar niet kunnen raken en dus strak zullen blijven.


Alternatieven voor de MBI TerraTops Safari 60x60x4,7 cm


Is de MBI TerraTops Safari 60x60x4,7 cm niet helemaal uw kleur? Deze serie is ook nog in andere kleuren te leveren. Wilt u toch liever een bestrating die voorzien is van een coating of een tegel die geïmpregneerd is? Ook dan kunnen wij u zeker verder helpen. U bent natuurlijk altijd welkom op ons mooie, ruime en overzichtelijke showterrein om ook de vele andere mooie bestratingen te komen bewonderen. We zullen samen kijken of de MBI TerraTops Safari 60x60x4,7 cm de tegel is die het best bij uw wensen aansluit of dat er andere series zijn die misschien wel beter voldoen aan uw wensen.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja