Terratops LIGHT Santander 60x60x4 cm

Prijs per m2: 20,85Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 45,04
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI Terratops LIGHT Santander 60x60x4 cm


De MBI Terratops LIGHT Santander 60x60x4 cm is een mooie strakke moderne maar ook lichtgewicht bestrating die erg makkelijk te verwerken is. Een genot als we er aan denken dat we een aantal jaren geleden alleen maar tegels konden kopen van minimaal 6 cm dik. Gelukkig hebben we die gewoonte met de MBI Terratops LIGHT Santander 60x60x4 cm kunnen doorbreken en wordt het ook voor de verwerker steeds leuker om een grote tegel in de tuin toe te passen.


Voordelen van de MBI Terratops LIGHT Santander 60x60x4 cm


Zoals al gemeld is het lichte gewicht een groot voordeel. Daarnaast heeft de MBI Terratops LIGHT Santander 60x60x4 cm een schitterende deklaag van een fijne structuur beton. Dit voorkomt grove stenen in de deklaag en zal ook op termijn een veel mooiere tegel opleveren. Nog een voordeel van de MBI Terratops LIGHT Santander 60x60x4 cm is dat hij leverbaar is in verschillende formaten die ook nog eens in één tuin te verwerken zijn. Denk hierbij aan een ander formaat voor de paden dan bij de terrassen. Hiermee kunt u een speels effect creëren.


Alternatieven voor de MBI Terratops LIGHT Santander 60x60x4 cm


Zoekt u toch iets anders dan de MBI Terratops LIGHT Santander 60x60x4 cm? In deze serie zijn ook nog andere kleuren leverbaar maar als dat ook niet is wat u zoekt nodigen wij u graag uit om ons showterrein te bezoeken en hier samen te kijken welk type bestrating er beter aansluit bij uw wensen. We hebben ons assortiment zo opgebouwd dat er voor ieder budget een passende bestrating te vinden is.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja