Terratops LIGHT Bilbao 60x60x4 cm

Prijs per m2: 20,85Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 45,04
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI Terratops LIGHT Bilbao 60x60x4 cm


Een schitterende MBI Terratops LIGHT Bilbao 60x60x4 cm. Een warm donkergrijze bestrating waarbij u de link naar een betontegel niet zult leggen. Een schitterend product die in iedere strakke en moderne tuin goed tot zijn recht zal komen. De MBI Terratops LIGHT Bilbao 60x60x4 cm is echt weer zo’n tegel die u beter moet bekijken voordat u verder gaat kijken. De prijs / kwaliteitsverhouding van deze tegel is wel heel erg goed.


Voordelen van de MBI Terratops LIGHT Bilbao 60x60x4 cm


Eén van de grote voordelen zoals al genoemd is de prijs. Deze heeft de fabriek ondanks de mooie slijtlaag die deze steen heeft toch scherp kunnen houden. Het grote voordeel van de deklaag is dat er weinig tot geen kiezels aan het oppervlakte zichtbaar zijn. Als laatste punt komen we aan bij de verwerking van dit product. Door zijn lage gewicht is MBI Terratops LIGHT Bilbao 60x60x4 cm makkelijk te verwerken. Een punt die de laatste jaren wel steeds zwaarder is gaan meewegen.


Alternatieven voor de MBI Terratops LIGHT Bilbao 60x60x4 cm


Heeft de MBI Terratops LIGHT Bilbao 60x60x4 cm wel de goede kleur maar zoekt u een bestrating die voorzien is van een coating? Of misschien wel een tegel die voorzien is van een kleurechte deklaag? Ook dan kunnen wij u natuurlijk verder helpen. We bieden bijvoorbeeld de GeoSteen aan die voorzien is van een kleurechte deklaag en een coating. Deze kunt u ook terugvinden op onze website. Wij adviseren u echter om uw keuze in het echt te komen bekijken op ons mooie en overzichtelijke showterrein.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja