TerraTops Kenia 60x60x4,7 cm

Prijs per m2: 27,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 20,12
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI TerraTops Kenia 60x60x4,7 cm


De prachtige zandkleurige MBI TerraTops Kenia 60x60x4,7 cm geeft uw tuin een tropisch karakter. Een prachtige nuancering waar u niet snel op uitgekeken raakt. Ook is het mooi om de MBI TerraTops Kenia 60x60x4,7 cm te combineren met bijvoorbeeld een antraciet kleurige steen uit deze serie. Dit is een bestrating die u gezien moet hebben voordat u iets gaat bestellen.


Voordelen van de MBI TerraTops Kenia 60x60x4,7 cm


Buiten de erg mooie uitstraling van de MBI TerraTops Kenia 60x60x4,7 cm heeft hij een deklaag die gemaakt is van een fijne structuur beton. Dit voorkomt dat er al snel veel grove kiezels aan het oppervlakte zichtbaar zijn. Een mooie bijkomstigheid is natuurlijk ook de prijs. Als u gaat kijken naar de prijs/kwaliteitsverhouding van dit product dan zult u zien dat dit zeker goed zit. Veel steen voor weinig geld. Verder is het verwerken van de MBI TerraTops Kenia 60x60x4,7 cm erg plezierig. De dikte van deze bestrating is slechts 4.7 cm en is daardoor licht van gewicht. Zo zijn ook de grotere formaten nog steeds hanteerbaar.


Alternatieven voor de MBI TerraTops Kenia 60x60x4,7 cm


Heeft u toch nog andere wensen die niet genoemd zijn bij de MBI TerraTops Kenia 60x60x4,7 cm? Laat het ons weten en we gaan samen op zoek naar een bestrating die wel aansluit bij de punten die u belangrijk vindt bij het uitzoeken van de bestrating voor uw nieuwe tuin. Wij zijn gevestigd in Nunspeet met ons bedrijf en zullen u graag ontvangen om op ons showterrein te kijken naar de vele verschillen die er zitten tussen de verschillende soorten bestrating.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja