TerraTops Grijs/Zwart 60x60x4,7 cm

Prijs per m2: 26,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 19,40
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI TerraTops Grijs/Zwart 60x60x4,7 cm


De MBI TerraTops Grijs/Zwart 60x60x4,7 cm is een schitterend genuanceerde bestrating. Door de licht en donkergrijze wolkjes die duidelijk zichtbaar zijn zal uw bestrating nooit saai worden. Ook is het erg mooi om te spelen met de verschillende formaten waarin de MBI TerraTops Grijs/Zwart 60x60x4,7 cm leverbaar is. U zou de terrassen bijvoorbeeld kunnen realiseren met een grote tegel of een wildverband en de paden met een 20x30 steen. Door deze variatie in maten van één soort bestrating krijgt u een mooi rustig maar speels effect.


Voordelen van de MBI TerraTops Grijs/Zwart 60x60x4,7 cm


Eén van de groten voordelen van de MBI TerraTops Grijs/Zwart 60x60x4,7 cm is natuurlijk de prijs. Kijken we naar de prijs/kwaliteitsverhouding dan hebben we hier een echte topper. Veel bestrating voor weinig geld. De MBI TerraTops Grijs/Zwart 60x60x4,7 cm heeft bovendien een mooie slijtlaag die van een fijne structuur beton waardoor er geen grove kiezels door de deklaag komen. Verder is de MBI TerraTops Grijs/Zwart 60x60x4,7 cm door zijn dikte van 4.7 cm makkelijk te verwerken. Een perfect product als u voor niet al teveel geld een mooie bestrating in uw tuin wilt hebben.


Alternatieven voor de MBI TerraTops Grijs/Zwart 60x60x4,7 cm


Toch liever iets anders dan de MBI TerraTops Grijs/Zwart 60x60x4,7 cm? Deze serie heeft meerdere kleuren. Heeft u toch nog andere wensen waar deze bestrating niet aan voldoet? We helpen u graag verder. Of het nu gaat om een kleurvaste of onderhoudsarme bestrating of misschien wel allebei? Kom dan even naar Nunspeet en we helpen u graag verder. Met een goed en eerlijk advies lukt het altijd om een product te vinden dat aansluit bij uw wensen.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja