TerraTops Grijs 60x60x4,7 cm

Prijs per m2: 26,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 19,40
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI TerraTops Grijs 60x60x4,7 cm


Op zoek naar een grijze betontegel in een groot formaat en helemaal strak zonder facet? Dan is de MBI TerraTops Grijs 60x60x4,7 cm zeker iets voor u. Als u toch graag een grijs tint wilt en uw tuin licht wilt houden is deze egaal grijze bestrating zeker een optie. Door de strakke uitvoering geeft u uw tuin een mooie strakke uitstraling.


Voordelen van de MBI TerraTops Grijs 60x60x4,7 cm


Een groot voordeel van de MBI TerraTops Grijs 60x60x4,7 cm is natuurlijk de prijs. We hebben het hier over een betonproduct die voorzien is van een mooie deklaag van een fijne structuur beton. Deze deklaag zorgt ervoor dat er geen grove kiezel aan het oppervlakte zichtbaar is. Verder scoort de MBI TerraTops Grijs 60x60x4,7 cm punten door zijn lage gewicht waardoor hij makkelijk te verwerken is. Ook is deze serie mooi te combineren, niet alleen in maten maar ook in kleuren. Zeker de moeite om hem eens in het echt te bekijken.


Alternatieven voor de MBI TerraTops Grijs 60x60x4,7 cm


Toch nog niet helemaal tevreden met de MBI TerraTops Grijs 60x60x4,7 cm? Toch liever een andere kleur of een ander materiaal zoals een kleurechte tegel of misschien zelfs wel een tegel die voorzien is van een coating? Ook dan kunnen en willen wij u graag verder helpen. Ons assortiment is zo opgebouwd dat er voor iedereen wel een passende bestrating te vinden is. Wilt u de MBI TerraTops Grijs 60x60x4,7 cm toch nog eens in het echt bewonderen? Kom dan geheel vrijblijvend even een bezoekje brengen aan ons showterrein in Nunspeet.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja