TerraTops Antraciet 60x60x4,7 cm

Prijs per m2: 24,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 17,96
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI TerraTops Antraciet 60x60x4,7 cm


De MBI TerraTops Antraciet 60x60x4,7 cm is één van de hardlopers in het betonsegment. Door de goede prijs / kwaliteitsverhouding heeft u hier voor een lage prijs een schitterende bestrating. De MBI TerraTops Antraciet 60x60x4,7 cm is leverbaar in verschillende formaten die onderling mooi te combineren zijn. Maak bijvoorbeeld de tuinpaden met een kleine steen en de terrassen van een grote tegel of misschien wel een wildverband.


Voordelen van de MBI TerraTops Antraciet 60x60x4,7 cm


In het betonsegment is de MBI TerraTops Antraciet 60x60x4,7 cm een echte topper. Door de mooie van fijne structuur gemaakte deklaag wordt voorkomen dat er al snel grove kiezels door de deklaag heen zullen komen. Door de geringe dikte van 4.5 centimeter is deze bestrating ook makkelijk te verwerken. Verder is deze bestrating voorzien van een afstandhouder die ervoor zorgt dat alles netjes en strak gelegd kan worden.


Alternatieven voor de MBI TerraTops Antraciet 60x60x4,7 cm


Is de MBI TerraTops Antraciet 60x60x4,7 cm niet helemaal uw steen? Kijk ook eens bij de andere kleuren waarin deze mooie betonsteen leverbaar is. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom op ons mooie, overzichtelijke en ruime showterrein waar we de vele andere mogelijkheden ook kunnen laten zien. Ook hebben we een ruime sortering van bestrating die of geïmpregneerd is of voorzien is van een coating. We kunnen zelf zover gaan dat er op beton een deklaag geperst is van kleurechte mineralen. Wij adviseren u dan ook altijd over de mogelijkheden zodat er geen verkeerde keuze gemaakt kan worden.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja