Terra Vulcano Antica 20,4x5x6,5 cm WF

Prijs per m2: 44,55Afname per: 1.04m2 / Volle verpakking: 9.36m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 46,33
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

Terra Vulcano Antica 20,4x5x6,5 cm WF

De Terra Vulcano Antica 20,4x5x6,5 cm WF is één van onze favoriete klinkers uit deze serie. De mooie donkere sfeervolle kleur met de mooie zwart gesmoorde plekken erop geven deze gebakken klinker een schitterende oude look. De Terra Vulcano Antica 20,4x5x6,5 cm WF is leverbaar in zowel dikformaat als in de waalformaten.


VOORDELEN VAN DE Terra Vulcano Antica 20,4x5x6,5 cm WF

Het mooie van een gebakken klinker zoals de Terra Vulcano Antica 20,4x5x6,5 cm WF is dat hij erg onderhoudsvriendelijk is en qua duurzaamheid is er geen bestrating die het zal winnen van de Terra Vulcano Antica 20,4x5x6,5 cm WF. Het blijft natuurlijk een klinker die uw tuin een schitterende landelijke uitstraling zal geven. Er wordt niet gewerkt met kleurstoffen die in de toekomst hun kleur zullen verliezen. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en die bestrating te vinden die het beste aansluit bij uw wensen.


ALTERNATIEVEN VOOR DE Terra Vulcano Antica 20,4x5x6,5 cm WF

Alternatieven voor de Terra Vulcano Antica 20,4x5x6,5 cm WF zijn moeilijk te vinden. De manier van produceren maak dat we hier een product hebben waar weinig alternatieven voor te vinden zijn. Wij willen u dan ook graag uitnodigen om kennis te komen maken met deze unieke bestrating en of met de vele andere soorten die we in ons assortiment hebben. We zullen u altijd helpen en een goed en eerlijk advies geven.
 

Slijtvast:
Ja
Kleurvast:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Krasbestendig:
Ja
Bezand:
Ja
Afstandshouder:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja