Terra Roma Antica 20,4x5x6,5 cm WF

Prijs per m2: 42,65Afname per: 1.04m2 / Volle verpakking: 9.36m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 44,36
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

Terra Roma Antica 20,4x5x6,5 cm WF

De Terra Roma Antica 20,4x5x6,5 cm WF is zowel in dikformaat als in waalformaat te leveren. Het is mogelijk om de Terra Roma Antica 20,4x5x6,5 cm WF breed toe te passen en hem zowel voor uw oprit, tuinpaden en terrassen toe te passen. Een mooi product dat in iedere tuin een toevoeging is. Zeker als u een landelijke stijl in uw tuin wilt creëren.


VOORDELEN VAN DE Terra Roma Antica 20,4x5x6,5 cm WF

Een gebakken klinker zoals de Terra Roma Antica 20,4x5x6,5 cm WF bestaat eigenlijk alleen maar uit voordelen. Als we naar de grondstoffen die er gebruikt worden dan worden er uitsluitend natuurlijke stoffen gebruikt. Hierdoor zal de kleur van de Terra Roma Antica 20,4x5x6,5 cm WF ook na vele jaren nog steeds mooi zijn en zeker niet teruggelopen zijn. Een product waar u vele jaren plezier van zult hebben. Ook qua duurzaamheid is er geen ander soort bestrating die er beter af zou komen. Kijken we naar het onderhoud dan scoort de Terra Roma Antica 20,4x5x6,5 cm WF ook veel punten. Zeker als u hem gaat voegen met een voegmiddel die ervoor zorgt dat mieren, mossen en onkruid tot het verleden laten zijn.


ALTERNATIEVEN VOOR DE Terra Roma Antica 20,4x5x6,5 cm WF

Als u kijkt naar een alternatief voor de Terra Roma Antica 20,4x5x6,5 cm WF dan zult u zich moeten beperken tot de gebakken klinkers. Een echt alternatief buiten deze groep is er eigenlijk niet. U bent natuurlijk altijd welkom op ons ruime en ook overzichtelijk opgestelde showterrein om u te laten adviseren of de Terra Roma Antica 20,4x5x6,5 cm WF het juiste product voor u is of dat we verder moeten zoeken naar een bestrating die nog beter aansluit bij uw wensen.
 

Slijtvast:
Ja
Kleurvast:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Krasbestendig:
Ja
Bezand:
Nee
Afstandshouder:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja