Terra Bolzano Antica 20,4x5x6 cm WF

Prijs per m2: 42,65Afname per: 1.04m2 / Volle verpakking: 9.36m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 44,36
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

Terra Bolzano Antica 20,4x5x6 cm WF

Kiest u voor een gebakken klinker? Dan kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit. De Terra Bolzano Antica 20,4x5x6 cm WF is dan zeker een goede keus. Bestrating en dit dit geval de Terra Bolzano Antica 20,4x5x6 cm WF is medebepalend voor de sfeer in uw tuin. Zoekt u een mooie landelijke stijl dan haalt u deze met de Terra Bolzano Antica 20,4x5x6 cm WF zeker binnen.


VOORDELEN VAN DE REDSUN Terra Bolzano Antica 20,4x5x6 cm WF

Het voordeel van de Terra Bolzano Antica 20,4x5x6 cm WF en eigenlijk met alle goede gebakken klinkers is dat ze eigenlijk onverslijtbaar zijn. Ook qua kleur zal de Terra Bolzano Antica 20,4x5x6 cm WF in de loop van de jaren alleen maar mooier worden. Een goede keuze dus als u gaat voor een duurzaam en onderhoudsvriendelijk product dan doet u met de Terra Bolzano Antica 20,4x5x6 cm WF een goede aankoop. Een veelgehoord punt is dat er bij de gebakken klinkers vaak wat mossen en onkruid tussen de voegen groeit. Dit kunnen we éénvoudig oplossen door een speciale voeg te gebruiken zodat mieren, mossen en onkruid tot het verleden behoren. Het is dus nu mogelijk om met de Terra Bolzano Antica 20,4x5x6 cm WF een onderhoudsarm terras, tuinpad of oprit te kunnen maken.


ALTERNATIEVEN VOOR DE REDSUN Terra Bolzano Antica 20,4x5x6 cm WF

Zoek u een alternatief voor de Terra Bolzano Antica 20,4x5x6 cm WF? Gebakken klinkers zijn er in veel verschillende kleuren en ook in een paar verschillende formaten. Als u twijfelt of de Terra Bolzano Antica 20,4x5x6 cm WF helemaal uw stijl is kom dan even langs. Wij kunnen u dan laten zien dan combinaties met een grote tegel ook erg mooi kunnen zijn. We hebben naast een ruime sortering gebakken stenen ook alle andere voorkomende soorten (sier)bestrating.

Slijtvast:
Ja
Kleurvast:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Krasbestendig:
Ja
Bezand:
Ja
Afstandshouder:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja