Smartton XXS Linea Mount Everest 60x30x4 cm

Prijs per m2: 26,10Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 11.52m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 18,79
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Smartton XXS Linea Mount Everest 60x30x4 cm

De RedSun Smartton XXS Linea Mount Everest 60x30x4 cm is een mooie aanvulling op de vele soorten antraciet kleurige bestrating. Het aanbod van bestrating met facet is klein en met de RedSun Smartton XXS Linea Mount Everest 60x30x4 cm hebben we eindelijk weer eens een betaalbare en bovendien een steen van goede kwaliteit. Het is toch gewoon een feit dat de sfeer in uw tuin voor een groot gedeelte bepaald wordt door uw bestrating. Met de RedSun Smartton XXS Linea Mount Everest 60x30x4 cm zou u een goede keuze maken.

Voordelen van de RedSun Smartton XXS Linea Mount Everest 60x30x4 cm

Het mooiste van de RedSun Smartton XXS Linea Mount Everest 60x30x4 cm zit in de bovenste centimeter. De deklaag van de RedSun Smartton XXS Linea Mount Everest 60x30x4 cm is voorzien van een hydrofobe en afgewerkt met een impregnant. Dit zorgt ervoor dat we hier kunnen spreken van een onderhoudsarme bestrating want door de hydrofobe en de impregnant wordt de opname van vocht en vuil sterk verminderd. 

Alternatieven voor de RedSun Smartton XXS Linea Mount Everest 60x30x4 cm

Zoekt u een antraciet kleurige bestrating maar mist u iets bij de RedSun Smartton XXS Linea Mount Everest 60x30x4 cm? We willen u dan graag uitnodigen op ons showterrein in Nunspeet. We hebben hier ons zeer uitgebreide assortiment op een ruime en overzichtelijke manier opgesteld zodat u in alle rust de juiste keuze kunt maken. Graag willen we samen met u kijken welke bestrating er het beste aansluit bij uw wensen. 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Ja
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein: