Smartton XXS Linea Matterhorn 60x30x4 cm

Prijs per m2: 29,00Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 11.52m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 20,88
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Smartton XXS Linea Matterhorn 60x30x4 cm

De RedSun Smartton XXS Linea Matterhorn 60x30x4 cm is een licht grijs genuanceerde bestrating. Zelfs in de donkere en natte maanden zal uw tuin fris ogen. De door u uitgezochte bestrating zal voor een groot deel verantwoordelijk zijn voor de sfeer die in uw tuin gaat creëren. Gaat u voor strak, modern en tijdloos? Dan is de RedSun Smartton XXS Linea Matterhorn 60x30x4 cm zeker iets voor u. Alle genoemde eigenschappen zijn terug te vinden in deze prachtige bestrating.

Voordelen van de RedSun Smartton XXS Linea Matterhorn 60x30x4 cm

Het mooie van de RedSun Smartton XXS Linea Matterhorn 60x30x4 cm is dat deze door de fabriek voorzien is van een hydrofobe en een dubbel aangebrachte impregnant. Deze toevoeging zorgt ervoor dat we bij de RedSun Smartton XXS Linea Matterhorn 60x30x4 cm gerust kunnen spreken van een onderhoudsvriendelijk product waar u vele jaren plezier van zult hebben. Ook is de RedSun Smartton XXS Linea Matterhorn 60x30x4 cm voorzien van een klein facet zodat het leggen een stuk plezieriger wordt. Bij een strakke bestrating zult u iedere oneffenheid terugzien. Dit zal bij de RedSun Smartton XXS Linea Matterhorn 60x30x4 cm veel minder opvallen door het voornoemde facet. 

Alternatieven voor de RedSun Smartton XXS Linea Matterhorn 60x30x4 cm

Heeft de RedSun Smartton XXS Linea Matterhorn 60x30x4 cm u nog niet helemaal over de streep kunnen trekken? Wij zijn dan natuurlijk erg benieuwd wat u eraan mist of wat er misschien wel teveel aan zal zitten. We willen u dan ook graat uitnodigen om een bezoekje aan ons showterrein te brengen de RedSun Smartton XXS Linea Matterhorn 60x30x4 cm en de vele andere soorten te komen bekijken. We helpen u graag om die bestrating te vinden die het best aansluit bij uw wensen. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Ja
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja