Smartton XXS Linea Kilimanjaro 60x30x4 cm

Prijs per m2: 26,10Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 11.52m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 18,79
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Smartton XXS Linea Kilimanjaro 60x30x4 cm

De RedSun Smartton XXS Linea Kilimanjaro 60x30x4 cm is een bestrating met een schitterende nuancering van aarde tinten. We zien eindelijk weer wat kleur komen in het aanbod van de sierbestrating. De RedSun Smartton XXS Linea Kilimanjaro 60x30x4 cm is één van de soorten die hiertoe bijgedragen heeft. De kleuren en formaten van uw bestrating zijn voor een heel groot deel verantwoordelijk voor de sfeer in uw tuin. Durft u het aan met de RedSun Smartton XXS Linea Kilimanjaro 60x30x4 cm? Ook in de donkere maanden is het een genot om naar buiten te kijken. U maakt met de RedSun Smartton XXS Linea Kilimanjaro 60x30x4 cm een tuin waar u het hele jaar blij mee zult zijn.

Voordelen van de RedSun Smartton XXS Linea Kilimanjaro 60x30x4 cm

Met de RedSun Smartton XXS Linea Kilimanjaro 60x30x4 cm haalt u een geweldige bestrating in huis. Met zijn slijtlaag die van een mooie fijne structuur beton gemaakt is en bovendien voorzien is van een hydrofobe en afgewerkt met een dubbele impregnant hebben we hier een onderhoudsarme bestrating waar u vele jaren plezier van kunt hebben. Door het kleine facet van de RedSun Smartton XXS Linea Kilimanjaro 60x30x4 cm is hij ook nog eens makkelijker te verwerken dan een strakke steen.

Alternatieven voor de RedSun Smartton XXS Linea Kilimanjaro 60x30x4 cm

Toch liever een strakke bestrating of misschien een andere kleur dan de RedSun Smartton XXS Linea Kilimanjaro 60x30x4 cm? Kom dan langs en we gaan samen op zoek naar die steen die het best aansluit op uw wensen. We hebben ons assortiment op een overzichtelijke manier gepresenteerd zodat de keuze een stuk makkelijker wordt. We hebben een ruim aanbod in ieder segment bestrating.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Ja
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja