Smartton XXS Linea Amiata 60x30x4

Prijs per m2: 26,10Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 11.52m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 18,79
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Smartton XXS Linea Amiata 60x30x4

Regelmatig krijgen wij nog de vraag om een luxe bestrating met facet te kunnen leveren. Dit lukt met de RedSun Smartton XXS Linea Amiata 60x30x4. Deze schitterende bestrating is voorzien van een klein subtiel facet maar daardoor netter te verwerken. De RedSun Smartton XXS Linea Amiata 60x30x4 heeft daarnaast zijn kleur ook nog eens mee. Een erg warme nuance in prachtige grijstinten. De bestrating is in uw tuin zeker een sfeerbepalende factor dus is het erg belangrijkom hier dan ook voldoende aandacht aan te geven. 

Voordelen van de RedSun Smartton XXS Linea Amiata 60x30x4

Naast het facetrandje waarvan de RedSun Smartton XXS Linea Amiata 60x30x4 voorzien is heeft hij ook een schitterende deklaag. Deze deklaag is voorzien van een hydrofobe en een dubbele impregnant waardoor de opname van vuil en vocht sterk verminderd wordt. Dit zult u dan ook zeker in het onderhoud gaan merken. Hoe minder een bestrating opneemt hoe minder snel een steen groen uit zal slaan. Veel voordelen die men ook nog eens betaalbaar heeft weten te houden.

Alternatieven voor de RedSun Smartton XXS Linea Amiata 60x30x4

Nog niet helemaal overtuigd door de RedSun Smartton XXS Linea Amiata 60x30x4 of toch liever een strakke uitvoering? Kom langs en wij willen graag samen met u gaan kijken welke bestrating er het best aansluit bij uw wensen. Ons assortiment is zo samengesteld dat we naast de mooie RedSun Smartton XXS Linea Amiata 60x30x4 ook in alle ander segmenten een ruime keuze hebben. Het is zeker de moeite waard om samen met ons een ronde over het mooi en overzichtelijk aangelegde showterrein te lopen. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Ja
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja