Smartton XXS Amiata 60x30x4 cm

Prijs per m2: 22,16Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 11.52m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 15,96
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Smartton XXS Amiata 60x30x4 cm

De RedSun Smartton XXS Amiata 60x30x4 cm is een siertegel met een bijzondere warme grijze nuancering. Vaak zijn de grijstinten wat saai of wordt er snel een link met beton gelegd maar dit zult u met de RedSun Smartton XXS Amiata 60x30x4 cm niet gaan doen. Een bijzondere bestrating die zelfs met alle mooie eigenschappen ook nog eens betaalbaar gebleven is. De bestrating zal voor een groot deel de sfeer in uw tuin gaan bepalen en wij willen hier dan ook zeker voldoende aandacht aan geven.

Voordelen van de RedSun Smartton XXS Amiata 60x30x4 cm

Naast de al genoemde warme grijstint van de RedSun Smartton XXS Amiata 60x30x4 cm is de mooie deklaag van deze bestrating ook nog eens voorzien van een hydrofobe en afgewerkt met een dubbele impregnant. Hierdoor is het een bestrating geworden die we gerust onderhoudsarm kunnen noemen. Verder is de RedSun Smartton XXS Amiata 60x30x4 cm ook geborsteld waardoor hij ook lekker zacht aanvoelt.                                                                                                                                       

Alternatieven voor de RedSun Smartton XXS Amiata 60x30x4 cm

Natuurlijk zijn er alternatieven voor de RedSun Smartton XXS Amiata 60x30x4 cm. Het zal alleen lastig worden als u deze grijstint mooi vindt om hier een gelijkwaardig product naast te zetten. Als het gaat om de dikte dan is de RedSun Smartton XXS Amiata 60x30x4 cm naast deze 4 cm dikke uitvoering ook te leveren in de 5 cm, de 6 cm en er zijn zelfs maten leverbaar in de 8 cm dikke variant. Dus ook als u éénheid wilt hebben om uw huis dan kunnen we voor ieder oppervlakte een mooie steen uit deze serie vinden. Wilt u de RedSun Smartton XXS Amiata 60x30x4 cm eens in het echt komen bekijken? U bent natuurlijk altijd welkom op ons ruime en overzichtelijke showterrein in Nunspeet.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Ja
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja