Smartton XXS Adamello 60x30x4 cm

Prijs per m2: 22,16Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 11.52m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 15,96
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

REDSUN Smartton XXS Adamello 60x30x4 cm kleur

De REDSUN Smartton XXS Adamello 60x30x4 cm heeft een prachtige, diepe, rood genuanceerde kleur. Dit maakt de tegel net eens wat anders als antraciet. Wel is deze kleur mooi te combineren met bijvoorbeeld antraciete accessoires zoals bloembakken of een tuinset. De kleur is aan de tegel toegevoegd door middel van een hoogwaardige kleurstof, ondersteund door natuurlijke mineralen. Hierdoor hebt u ook nog eens langer plezier van deze prachtige kleur!

REDSUN Smartton XXS Adamello 60x30x4 cm onderhoud

Naast de prachtige deklaag met een hoogwaardige kleurstof, zijn er nog meer extra's die deze tegel zo aantrekkelijk maken! Door de toplaag van de REDSUN Smartton XXS Adamello 60x30x4 cm is een hydrofoob verwerkt. Deze zorgt ervoor dat de watergangetjes in de beton afgesloten worden. Daarna is de tegel 2 keer geïmpregneerd. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de Smartton XXS Adamello 60x30x4 cm makkelijker schoon te houden is.

REDSUN Smartton XXS Adamello 60x30x4 cm maten

De REDSUN Smartton XXS Adamello 60x30x4 cm is leverbaar in 2 maten. Zit uw maat hier niet tussen? Kijk dan eens naar de REDSUN Smartton Adamello! In de 6 cm dik zijn meerdere maten leverbaar! Wilt u graag 60 x 60 of 60 x 30 cm? Dan is deze 4 cm dikke tegel natuurlijk ideaal! Minder beton is minder gewicht en natuurlijk ook wat goedkoper. Kwalitatief zijn beide diktes gelijk!

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Ja
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja