Smartton Wave SE XXS Sierra Madre 30x60x4 cm

Prijs per m2: 29,00Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 11.52m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 20,88
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Smartton Wave SE XXS Sierra Madre 30x60x4 cm

Op zoek naar iets bijzonders? Dan kunnen we met de RedSun Smartton Wave SE XXS Sierra Madre 30x60x4 cm zeker helpen. Een bijzondere nuancering van geel naar antraciet in combinatie met de mooie gewelfde deklaag die ook nog eens in verschillende formaten leverbaar is. Hiermee geeft u uw tuin een mooie frisse uitstraling. De sfeer van uw tuin wordt uiteindelijk voor een heel groot gedeelte gepaald door de gebruikte bestrating. Zeker een punt om voldoende aandacht aan te geven.

Voordelen van de RedSun Smartton Wave SE XXS Sierra Madre 30x60x4 cm

Het mooie zit hem bij de RedSun Smartton Wave SE XXS Sierra Madre 30x60x4 cm niet allen in het uiterlijk maar de rest van de kenmerken is ook bijzonder mooi te noemen. De deklaag van de RedSun Smartton Wave SE XXS Sierra Madre 30x60x4 cm is gemaakt van een fijne structuur beton die met een hoogwaardige kleurstof gekleurd wordt. Verder is er door de deklaag een hydrofobe verwerkt en nadat de steen gedroogd is wordt hij voorzien van een dubbele impregnant. Dit samen maakt de RedSun Smartton Wave SE XXS Sierra Madre 30x60x4 cm bijzonder onderhoudsvriendelijk. Vuil en vocht maken veel minder kans dan bij een normaal beton product die juist al het vocht en vuil sterk op zal nemen.

Alternatieven voor de RedSun Smartton Wave SE XXS Sierra Madre 30x60x4 cm

Bent u op zoek naar een alternatief voor de RedSun Smartton Wave SE XXS Sierra Madre 30x60x4 cm? Kom dan een bezoekje brengen aan ons ruim opgezette en overzichtelijke showterrein waar we u de RedSun Smartton Wave SE XXS Sierra Madre 30x60x4 cm en vele andere soorten presenteren. Ons assortiment is zo samengesteld dat er in ieder segment een passende bestrating te vinden is. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Ja
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja