Smartton Wave SE XXS Kilimanjaro 60x30x4 cm

Prijs per m²: 33,44 Afname per: 0.72m² / Volle verpakking: 11.52m²
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Deelpakkosten: € 0
Statiegeldpallet(s): € 0
Totaalprijs: € 0
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!
Slijtlaag
Ja
Onderhoudsvriendelijk
Ja
Geïmpregneerd/gecoat
Ja
Afstandshouder
Ja
Geborsteld
Ja
Kleurecht
Nee
Facet
Nee
Relief/structuur
Ja
Geschikt voor de oprit
Nee
Kleur aanwezig op showterrein
Ja

RedSun Smartton Wave Kilimanjaro

De mooie aarde tinten van de RedSun Smartton Wave Kilimanjaro blijven een lust voor het oog. Een schitterende bestrating die een licht golvende deklaag heeft. Dit zorgt er ook nog eens voor dat bij er bij alle weersomstandigheden een mooi schaduweffect zichtbaar is. De bestrating bepaald voor het grootste gedeelte de sfeer in uw tuin, besteed hier dan ook de aandacht aan die het verdient. 

Voordelen van de RedSun Smartton Wave Kilimanjaro

Naast de mooie uitstraling van de RedSun Smartton Wave Kilimanjaro is hij ook nog eens voorzien van een mooie deklaag waarin een hydrofobe verwerkt is. Dit zorgt er samen met de impregnant voor dat de RedSun Smartton Wave Kilimanjaro een onderhoudsarm product is. Verder is de RedSun Smartton Wave Kilimanjaro leverbaar in verschillende formaten die onderling ook nog eens mooi te combineren zijn. Zo kunt u voor de oprit een kleinere steen gebruiken en uw terras leggen met grote tegels. Zo kunt u toch rust om uw huis houden zonder teveel verschillende formaten te gaan gebruiken.

Alternatieven voor de RedSun Smartton Wave Kilimanjaro

In Nunspeet hebben we ons showterrein dat op een overzichtelijke manier ingedeeld is. Hier bent u natuurlijk altijd van harte welkom om de RedSun Smartton Wave Kilimanjaro in het echt te komen bekijken en natuurlijk ook de vele andere mogelijkheden die we u kunnen bieden. Ons assortiment is zo samengesteld dat we in ieder segment een ruime keuze hebben.