Smartton Wave SE XXS Amiata 30x60x4 cm

Prijs per m2: 26,10Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 11.52m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 18,79
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Smartton Wave SE XXS Amiata 30x60x4 cm

De RedSun Smartton Wave SE XXS Amiata 30x60x4 cm is een soort bestrating die nooit saai zal worden. En de mooie donkergrijze nuancering en de prachtig gewelfde deklaag zorgen er samen voor dat u niet uitgekeken raakt op uw nieuwe tuin. De RedSun Smartton Wave SE XXS Amiata 30x60x4 cm is ook nog eens leverbaar in verschillende formaten die onderling ook erg mooi te combineren zijn. Uw bestrating zal voor een groot deel de sfeer en uitstraling van uw tuin gaan bepalen en is dus zeker een element om goed naar te kijken.

Voordelen van de RedSun Smartton Wave SE XXS Amiata 30x60x4 cm

Behalve de mooie en warme uitstraling van de RedSun Smartton Wave SE XXS Amiata 30x60x4 cm is het ook een onderhoudsvriendelijke bestrating. Door de gebruikte materialen zal het onderhoud veel minder zijn dan bij de normale betonsteen. De deklaag is voorzien van een hydrofobe en vervolgens afgewerkt met een dubbele impregnant waardoor vocht en vuil veel minder kans zullen hebben. Verder wordt er bij het produceren van de RedSun Smartton Wave SE XXS Amiata 30x60x4 cm een hoogwaardige kleurstof gebruikt die ervoor zorgt dat u jarenlang plezier zult hebben van uw aankoop.

Alternatieven voor de RedSun Smartton Wave SE XXS Amiata 30x60x4 cm

Hebben we u nog niet kunnen overtuigen met de RedSun Smartton Wave SE XXS Amiata 30x60x4 cm? Kijk dan ook eens bij de andere kleuren die er in deze serie leverbaar zijn. Komt u er nog niet uit? Dan hebben we in die serie ook nog de vlakke uitvoering of de variant met een facetrand. Ook als u toch liever voor een kleurechte bestrating gaat kunnen we u verder helpen. We nodigen u dan ook graag uit om ons showterrein te bezoeken en u te laten adviseren welke bestrating het best aansluit bij uw wensen.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Ja
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja