Smartton Wave Mount Everest 20x30x6 cm

Prijs per m2: 26,00Afname per: 1.2m2 / Volle verpakking: 12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 31,20
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Smartton Wave Mount Everest 20x30x6 cm

De RedSun Smartton Wave Mount Everest 20x30x6 cm is een schitterende antraciet kleurige bestrating die door de golvende deklaag nooit saai zal worden. Als het regent maar ook bij zonlicht geeft deze structuur hele mooie schaduweffecten. Zo zal uw tuin ook met een antraciet tegel nooit saai worden. De bestrating in uw tuin is voor een groot deel verantwoordelijk voor de sfeer die u wilt gaan creëren. De RedSun Smartton Wave Mount Everest 20x30x6 cm kan u hier zeker bij helpen.

Voordelen van de RedSun Smartton Wave Mount Everest 20x30x6 cm

Het voordeel van de RedSun Smartton Wave Mount Everest 20x30x6 cm stopt niet bij die mooie deklaag maar gaat ook vanbinnen verder. Als we gaan kijken naar de steen op zich zien we de volgende opbouw. Onderkant is gemaakt van normale beton. Vervolgens heeft de RedSun Smartton Wave Mount Everest 20x30x6 cm een deklaag van een fijne structuur beton waarin een hydrofobe verwerkt is. Na de productie is de RedSun Smartton Wave Mount Everest 20x30x6 cm voorzien van een dubbele impregnant. Dit samen zorgt ervoor dat we een mooi onderhoudsvriendelijke bestrating hebben. 

Alternatieven voor de RedSun Smartton Wave Mount Everest 20x30x6 cm

Het aanbod van antraciet kleurige bestrating is groot. Ook als we kijken naar de structuren en de gebruikte grondstoffen hebben we enorm veel variatie. De RedSun Smartton Wave Mount Everest 20x30x6 cm hoort bij de categorie onderhoudsvriendelijke soorten bestrating. Ook als u zoekt naar een steen zonder structuur of misschien wel een bestrating met een kleurechte deklaag kunnen we u zeker verder helpen. We ontmoeten u graag op ons ruime en ook overzichtelijke showterrein waar we u in alle rust de vele mogelijkheden laten zien. 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Ja
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja