Smartton Sierra Madre 20x30x6 cm

Prijs per m2: 30,65Afname per: 1.2m2 / Volle verpakking: 12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 36,78
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Smartton Sierra Madre 20x30x6 cm

De RedSun Smartton Sierra Madre 20x30x6 cm is een mooi grijs tot geel genuanceerde bestrating. Een bijzondere kleur die qua verkoop hoge ogen scoort. De sfeer van uw tuin zal voor een groot deel bepaald worden door de gebruikte bestrating. Bent u op zoek naar een fris ogende bestrating en altijd een zomerse sfeer in uw tuin? Dan zal de RedSun Smartton Sierra Madre 20x30x6 cm waarschijnlijk uw bestrating zijn.

Voordelen van de RedSun Smartton Sierra Madre 20x30x6 cm

Het mooie van de RedSun Smartton Sierra Madre 20x30x6 cm is dat hij voorzien is van een geborstelde deklaag die voorzien is van een hydrofobe en een dubbele impregnant. Deze zorgen er samen voor dat de opname van vuil en vocht sterk verminderen. De RedSun Smartton Sierra Madre 20x30x6 cm is een bestrating waar u jarenlang plezier van zult hebben. Bovendien kunnen we de RedSun Smartton Sierra Madre 20x30x6 cm in diversen maten leveren die ook nog eens mooi te combineren zijn. Denk daarbij aan de terrassen van een mooie grote tegel en de paden van een kleinere steen. Toch onderscheid maken maar één serie gebruiken.

Alternatieven voor de RedSun Smartton Sierra Madre 20x30x6 cm

Een alternatief voor de RedSun Smartton Sierra Madre 20x30x6 cm is niet makkelijk te vinden als we naar de kleur kijken. De kleur komen we bij andere merken en series eigenlijk nergens tegen. Spreken de eigenschappen u wel aan maar de kleur niet? Kijk dan ook eens bij de andere kleuren in deze serie. Wij raden het u altijd aan om voordat u tot de aankoop overgaat een bezoekje aan ons showterrein te brengen om de RedSun Smartton Sierra Madre 20x30x6 cm of één van de vele andere mogelijkheden in het echt te kunnen bewonderen. Een plaatje of foto kan qua kleur best wel iets vertekend zijn.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Ja
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja