Smartton SE XXS Matterhorn 40x80x4 cm

Prijs per m2: 30,70Afname per: 0.96m2 / Volle verpakking: 15.36m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 29,47
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Smartton SE XXS Matterhorn 40x80x4 cm


De RedSun Smartton SE XXS Matterhorn 40x80x4 cm is uniek genuanceerd. Vaak is het met de grijstinten dat de uitstraling zo betonachtig wordt. Dat is door de mooie nuancering van de RedSun Smartton SE XXS Matterhorn 40x80x4 cm niet het geval. U geeft uw tuin met de RedSun Smartton SE XXS Matterhorn 40x80x4 cm wel een hele speciale en lichte sfeer. De RedSun Smartton SE XXS Matterhorn 40x80x4 cm is in diversen maten leverbaar die onderling ook mooi te combineren zijn. Een super product dat ook nog eens betaalbaar gehouden is. 


Voordelen van de RedSun Smartton SE XXS Matterhorn 40x80x4 cm


Het grote voordeel van de RedSun Smartton SE XXS Matterhorn 40x80x4 cm is toch wel de speciale bovenlaag. We hebben het hier over een betonproduct dat toch wel heel veel extra biedt. De deklaag is voorzien van een hydrofobe die de watergangen in het beton afsluit. Om hem helemaal compleet te maken is de RedSun Smartton SE XXS Matterhorn 40x80x4 cm voorzien van een dubbele impregnant die hem nog eens een extra bescherming biedt om zo nog meer bescherming te geven tegen vervuiling. De RedSun Smartton SE XXS Matterhorn 40x80x4 cm is het zeker waard om eens van dichtbij te komen bekijken.


Alternatieven voor de RedSun Smartton SE XXS Matterhorn 40x80x4 cm


Als u nog niet overtuigt bent door de RedSun Smartton SE XXS Matterhorn 40x80x4 cm kijk dan ook eens bij de andere formaten in deze serie. Hier zijn nog veel andere kleuren te vinden die ook onderling mooi te combineren zijn. We hebben veel zorg besteed aan de presentatie van de RedSun Smartton SE XXS Matterhorn 40x80x4 cm op ons mooie en overzichtelijke showterrein. U bent dan ook altijd welkom om e.e.a. eens van dichtbij te komen bekijken. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Ja
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja