Smartton Monte Titano 15x30x6 cm

Prijs per m2: 28,70Afname per: 1.08m2 / Volle verpakking: 10.8m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 31,00
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Smartton Monte Titano 15x30x6 cm


De RedSun Smartton Monte Titano 15x30x6 cm is een warm grijze bestrating. Bij veel grijze soorten bestrating denken we snel aan beton. Met de RedSun Smartton Monte Titano 15x30x6 cm hebben we een grijstint in huis waar we deze link niet snel zullen trekken. Het is dus zeker een bestrating die u eens van dichtbij zult moeten bekijken. Het blijft toch een feit dat uw bestrating voor een groot deel verantwoordelijk is voor de sfeer in uw tuin.


Voordelen van de RedSun Smartton Monte Titano 15x30x6 cm


Het grote voordeel van de RedSun Smartton Monte Titano 15x30x6 cm zit hem in de deklaag. Deze is gemaakt van een fijne structuur beton met een hoogwaardige kleurstof die voorzien is van een hydrofobe en vervolgens behandeld is met een dubbele impregnant. Dit zorgt ervoor dat de opname van vuil en vocht sterk verminderd wordt. We kunnen dus gerust stellen dat de RedSun Smartton Monte Titano 15x30x6 cm onderhoudsarm is. Ook is het oppervlakte van de RedSun Smartton Monte Titano 15x30x6 cm geborsteld waardoor de steen heerlijk zacht aanvoelt.


Alternatieven voor de RedSun Smartton Monte Titano 15x30x6 cm


Als de RedSun Smartton Mounte Titano u toch nog niet helemaal heeft kunnen overtuigen kijk dan ook eens bij de andere kleuren waarin deze prachtige serie te leveren is. Als ook hier uw bestrating niet tussen zit willen we u graag uitnodigen om een bezoekje te brengen aan ons ruim opgezette en vooral ook overzichtelijke showterrein waar we in alle rust ons hele assortiment kunnen bekijken. We hebben ons assortiment zo samengesteld dat er voor ieder budget een passende bestrating te vinden is. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Ja
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja