Smartton Mont Blanc 10x30x6 cm

Prijs per m2: 30,65Afname per: 1.2m2 / Volle verpakking: 12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 36,78
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Smartton Mont Blanc 10x30x6 cm


De RedSun Smartton Mont Blanc 10x30x6 cm is een mooie licht geel genuanceerde bestrating. Met de zachtgele tinten haalt u de zomer uw tuin in. Het blijft een gegeven dat de door u uitgezochte bestrating voor een groot deel verantwoordelijk is voor de sfeer van uw tuin. De RedSun Smartton Mont Blanc 10x30x6 cm zal zelfs in de donkere en vochtige maanden uw tuin een tropisch tintje geven. De RedSun Smartton Mont Blanc 10x30x6 cm is leverbaar in veel verschillende formaten die onderling mooi te combineren zijn.


Voordelen van de RedSun Smartton Mont Blanc 10x30x6 cm


De deklaag is voorzien van een hydrofobe en een dubbele impregnant. Deze zorgen er samen voor dat we mogen spreken van een onderhoudsvriendelijke bestrating. En prachtig product dat ook nog eens geborsteld is waardoor hij ook heerlijk zacht aanvoelt. Een aanwinst voor iedere tuinliefhebber. De RedSun Smartton Mont Blanc 10x30x6 cm is een bestrating die het zeker verdiend om eens van dichtbij bekeken te worden. U zult weinig soorten bestrating vinden die qua eigenschappen beter scoort dan de RedSun Smartton Mont Blanc 10x30x6 cm en ook nog eens betaalbaar gehouden is. 


Alternatieven voor de RedSun Smartton Mont Blanc 10x30x6 cm


Te licht, te donker, te dik, te dun? Kom eens langs om de RedSun Smartton Mont Blanc 10x30x6 cm van dichtbij te bekijken. We hebben de RedSun Smartton Mont Blanc 10x30x6 cm op een mooie manier gepresenteerd zodat u een goed beeld kunt krijgen van deze geweldige bestrating. Als de kleur niet helemaal uw ding is dan hebben we nog heel veel andere kleuren in deze geweldige serie.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Ja
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja