Roma Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm)

Prijs per m2: 49,95Afname per: 1.04m2 / Volle verpakking: 9.36m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 51,95
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

Roma Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm)

De Roma Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm) is zowel in dikformaat als in waalformaat te leveren. Het is mogelijk om de Roma Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm) breed toe te passen en hem zowel voor uw oprit, tuinpaden en terrassen toe te passen. Een mooi product dat in iedere tuin een toevoeging is. Zeker als u een landelijke stijl in uw tuin wilt creëren.


VOORDELEN VAN DE Roma Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm)

Een gebakken klinker zoals de Roma Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm) bestaat eigenlijk alleen maar uit voordelen. Als we naar de grondstoffen die er gebruikt worden dan worden er uitsluitend natuurlijke stoffen gebruikt. Hierdoor zal de kleur van de Roma Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm) ook na vele jaren nog steeds mooi zijn en zeker niet teruggelopen zijn. Een product waar u vele jaren plezier van zult hebben. Ook qua duurzaamheid is er geen ander soort bestrating die er beter af zou komen. Kijken we naar het onderhoud dan scoort de Roma Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm) ook veel punten. Zeker als u hem gaat voegen met een voegmiddel die ervoor zorgt dat mieren, mossen en onkruid tot het verleden laten zijn.


ALTERNATIEVEN VOOR DE Roma Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm)

Als u kijkt naar een alternatief voor de Roma Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm) dan zult u zich moeten beperken tot de gebakken klinkers. Een echt alternatief buiten deze groep is er eigenlijk niet. U bent natuurlijk altijd welkom op ons ruime en ook overzichtelijk opgestelde showterrein om u te laten adviseren of de Roma Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm) het juiste product voor u is of dat we verder moeten zoeken naar een bestrating die nog beter aansluit bij uw wensen.
 

Slijtvast:
Ja
Kleurvast:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Krasbestendig:
Ja
Bezand:
Nee
Afstandhouder:
Nee
Geschikt voor de oprit:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja