QuattroTops Valencia 60x60x4 cm

Prijs per m2: 22,75Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 49,14
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI QuattroTops Valencia 60x60x4 cm


Als u toch graag een mooie donkere tegel in uw tuin wilt zonder dat het één grote plaat wordt dan is de MBI QuattroTops Valencia 60x60x4 cm zeker iets voor u. De schitterende donker grijze tot zwarte nuancering is ook nog voorzien van een vleugje zalmkleur. Een unieke kleur die het erg goed doet en die u eigenlijk gezien moet hebben. Zeker omdat uw bestrating voor een groot deel verantwoordelijk is voor de stijl waarin u uw tuin wilt hebben is het belangrijk om een goede keuze te maken. We hebben de MBI QuattroTops Valencia 60x60x4 cm op ons showterrein. Deze kleur komt ook in verschillende andere series terug.


Voordelen van de MBI QuattroTops Valencia 60x60x4 cm


Eén van de voordelen van de MBI QuattroTops Valencia 60x60x4 cm is de slijtlaag die van een fijne structuur beton gemaakt is en hierdoor veel langer mooi zal blijven. Verder is de deklaag voorzien van een coating waardoor we veel minder onderhoud zullen hebben. Om u helemaal te overtuigen kunnen we ook zijn gewicht en de prijs nog in de strijd gooien. Door de dikte van 4 cm is het een genot om de MBI QuattroTops Valencia 60x60x4 cm te verwerken. Misschien kan dan als laatste de prijs de doorslag geven.


Alternatieven voor de MBI QuattroTops Valencia 60x60x4 cm


Op zoek naar een alternatief voor de MBI QuattroTops Valencia 60x60x4 cm? Deze nieuwe unieke kleur is ook in andere series leverbaar. Dus als u liever een deklaag zou hebben van kleurechte mineralen of misschien met een reliëf dan kunnen we u zeker verder helpen op het meest overzichtelijke showterrein in de regio. 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja