QuattroTops Pamplona 60x60x4 cm

Prijs per m2: 22,75Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 49,14
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI QuattroTops Pamplona 60x60x4 cm


De MBI QuattroTops Pamplona 60x60x4 cm is één van de nieuwe kleuren die toegevoegd is aan deze populaire serie. De mooie gijs/zwarte nuancering is helemaal van deze tijd en zeker geschikt om een mooie strakke tuin te kunnen maken. Uw bestrating zal toch voor een heel groot gedeelte de stijl van uw tuin gaan bepalen en de keuze hiervan is dan ook erg belangrijk. 


Voordelen van de MBI QuattroTops Pamplona 60x60x4 cm


Een voordeel van de MBI QuattroTops Pamplona 60x60x4 cm is zijn dikte en dus ook zijn gewicht. De MBI QuattroTops Pamplona 60x60x4 cm heeft een dikte van 4 cm en is dus makkelijk te verwerken. Verder is de MBI QuattroTops Pamplona 60x60x4 cm voorzien van een slijtlaag die van een fijne structuur beton gemaakt is en daardoor bij het goede onderhoud lang mooi zal blijven. Om het onderhoud terug te dringen is de MBI QuattroTops Pamplona 60x60x4 cm voorzien van een coating. Als we kijken naar de prijs en kwaliteitsverhouding dan hebben we hier zeker een goed product.


Alternatieven voor de MBI QuattroTops Pamplona 60x60x4 cm


Op zoek naar een alternatief voor de MBI QuattroTops Pamplona 60x60x4 cm? We hebben in alle segmenten een ruime keuze. In iedere serie komt wel een grijs zwarte nuancering voor dus bezoek ons showterrein is dan ook zeker de moeite waard zodat we u een beeld kunnen geven van de mogelijkheden. Maar wat wij nog belangrijker vinden is dat u op de hoogte bent van de eigenschappen van de door u te kopen tegels.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja