QuattroTops Bilbao 60x60x4 cm

Prijs per m2: 22,75Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 49,14
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI QuattroTops Bilbao 60x60x4 cm


De MBI QuattroTops Bilbao 60x60x4 cm heeft een hele mooie grijze tint. Veel grijze tegels doen ons gelijk denken aan een stoeptegel die we overal op de trottoirs tegenkomen. De MBI QuattroTops Bilbao 60x60x4 cm is echter een mooie donkergrijze tegel waarbij u die link niet zult trekken. Door de strakke vorm en bijzondere grijze kleur geeft deze bestrating uw tuin een moderne uitstraling. 


Voordelen van de MBI QuattroTops Bilbao 60x60x4 cm 


De positieve punten van de MBI QuattroTops Bilbao 60x60x4 cm zijn onder andere de deklaag die van een fijne structuur gemaakt is, coating waarmee hij behandeld is en het lage gewicht van deze bestrating. De fijne structuur deklaag is van een speciaal beton gemaakt en zorgt ervoor dat er geen grove kiezels op het oppervlakte zichtbaar zijn. De coating maakt de MBI QuattroTops Bilbao 60x60x4 cm wat meer vuil en vocht afstotend en is hierdoor een stuk onderhoudsarmer dan de normale betonstenen. Wat betreft de verwerking heeft de MBI QuattroTops Bilbao 60x60x4 cm het grote voordeel dat de tegel maar 4 cm dik is en daardoor licht van gewicht is. 


Alternatieven voor de MBI QuattroTops Bilbao 60x60x4 cm 


U ziet het, de MBI QuattroTops Bilbao 60x60x4 cm is een unieke tegel in het betonsegment en zal u jarenlang tuinplezier geven. Bent u toch naar iets anders op zoek?  Of dit nu een kleurechte bestrating is of misschien wel een gebakken klinker of keramische tegel? Wij kunnen u altijd verder helpen. Bezoek ons showterrein en we zullen u altijd helpen met een goed en eerlijk advies. Wij vinden het belangrijk dat u weet wat u van uw nieuwe bestrating kunt verwachten.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja