QuattroTops Barcelona 60x60x4 cm

Prijs per m2: 22,75Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 49,14
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI QuattroTops Barcelona 60x60x4 cm


De MBI QuattroTops Barcelona 60x60x4 cm springt er met zijn mooie warme aarde tinten overal uit. Een schitterende nuancering die in combinatie met groen echt schitterend is. In ieder seizoen zal de MBI QuattroTops Barcelona 60x60x4 cm een genot zijn om naar te kijken en te gebruiken. Mooie strakke tegels die overigens wel voorzien zijn van de gebruikelijke afstandhouders. 


Voordelen van de MBI QuattroTops Barcelona 60x60x4 cm


Eén van de grote voordelen van de MBI QuattroTops Barcelona 60x60x4 cm zitten in de coating waar deze tegel mee afgewerkt is. Een prachtig product waar u jaren plezier van kunt hebben. Het is met iedere betonsteen belangrijk dat ze op de juiste manier onderhouden worden. Gebeurt dit niet dan kan het ook al na een jaar of vijf een teleurstelling worden. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de juiste manier om uw bestrating netjes te houden. Behalve dat we het hier over een onderhoudsarm betonproduct hebben is het ook nog eens een genot om de MBI QuattroTops Barcelona 60x60x4 cm te verwerken door het lage gewicht. 


Alternatieven voor de MBI QuattroTops Barcelona 60x60x4 cm 


Toch nog niet helemaal overtuigd door de MBI QuattroTops Barcelona 60x60x4 cm? Deze schitterende kleurstelling komt ook in verschillende andere series terug. Dus zoekt u een bestrating die voorzien is van kleurechte mineralen of misschien een keramische tuintegel? Kom naar Nunspeet en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die we u kunnen bieden.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja