Premiton XS Tenerife 20x30x5 cm

Prijs per m2: 18,65Afname per: 1.2m2 / Volle verpakking: 14.4m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 22,38
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

REDSUN Premiton XS Tenerife 20x30x5 cm


Met de RedSun Premiton XS Tenerife 20x30x5 cm haalt u een stuk sfeer in uw tuin. De schitterende aarde tinten van de RedSun Premiton XS Tenerife 20x30x5 cm geven uw tuin een warme uitstraling. De sfeer van uw tuin wordt voor een groot deel bepaald door de gebruikte materialen. Het is dus zeker van belang dat u hier de juiste keuze maakt. De RedSun Premiton XS Tenerife 20x30x5 cm is ook leverbaar in andere formaten en kleuren die onderling goed te combineren zijn.


VOORDELEN VAN DE REDSUN Premiton XS Tenerife 20x30x5 cm


De voordelen van de RedSun zitten hem vooral in de deklaag. Deze is gemaakt van een beton met een hele fijne structuur. Dit zorgt ervoor dat er geen kiezels zichtbaar zijn en dat deze bestrating veel gladder is dan de meeste andere soorten betonbestrating. Bovendien is de RedSun Premiton XS Tenerife 20x30x5 cm voorzien van een hydrofobe die ervoor zorgt dat de opname van vocht en vuil minimaal is. Zeker een serie om van dichtbij te bekijken.


ALTERNATIEVEN VOOR DE REDSUN Premiton XS Tenerife 20x30x5 cm


Wij snappen goed dat u vanaf een foto niet het meest ideale beeld kunt krijgen van de RedSun Premiton XS Tenerife 20x30x5 cm. Kom dan ook eens een bezoekje brengen aan ons overzichtelijke, ruime showterrein om in alle rust de vele mogelijkheden te bekijken die we naast de RedSun Premiton XS Tenerife 20x30x5 cm aanbieden. Ons assortiment is zo ingericht dat er voor ieder budget een passende bestrating te vinden is.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja