Premiton XS Lanzarote 20x30x5 cm

Prijs per m2: 18,65Afname per: 1.2m2 / Volle verpakking: 14.4m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 22,38
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

REDSUN Premiton XS Lanzarote 20x30x5 cm


De RedSun Premiton XS Lanzarote 20x30x5 cm sluit mooi aan bij de trend van de grijs en zwart tinten. Deze mooie, grijs genuanceerde kleur zal niet snel vervelen! De sfeer van uw tuin wordt voor een groot gedeelte bepaald door de bestrating. De RedSun Premiton XS Lanzarote 20x30x5 cm kan hier zeker zijn steentje aan bijdragen. Kom eens langs om de RedSun Premiton XS Lanzarote 20x30x5 cm in het echt te komen bewonderen.

 
VOORDELEN VAN DE REDSUN Premiton XS Lanzarote 20x30x5 cm

De RedSun Premiton XS Lanzarote 20x30x5 cm heeft veel schitterende eigenschappen. Zo heeft hij een slijtlaag die gemaakt is van een fijnte structuur beton waardoor hij veel langer mooi zal blijven. Ook zult u bij de RedSun Premiton XS Lanzarote 20x30x5 cm geen grove kiezels in de deklaag tegenkomen. Om hem helemaal compleet te maken is er door de deklaag heen een hydrofobe verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de opname van vocht en vuil veel minder door de steen zal worden opgenomen. De RedSun Premiton XS Lanzarote 20x30x5 cm is dan ook wel een onderhoudsarme bestrating te noemen.

ALTERNATIEVEN VOOR DE REDSUN Premiton XS Lanzarote 20x30x5 cm

Is de RedSun Premiton XS Lanzarote 20x30x5 cm toch niet helemaal de steen van uw keuze? Zoals al gezegd willen we u graag uitnodigen om de vele soorten bestrating die we u naast de RedSun Premiton XS Lanzarote 20x30x5 cm aan kunnen bieden. We maken graag samen een ronde over ons mooie en ruim opgezette showterrein waar we in alle rust kunnen kijken welke bestrating er het best bij uw wensen aansluit. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja