Premiton XS Gran Canaria 20x30x5 cm

Prijs per m2: 18,65Afname per: 1.2m2 / Volle verpakking: 14.4m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 22,38
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

REDSUN Premiton XS Gran Canaria 20x30x5 cm


De RedSun Premiton XS Gran Canaria 20x30x5 cm is en blijft een populaire steen. Een maat die zowel voor een tuinpad als voor een mooi terras te gebruiken is. De mooie warme grijze nuancering maakt de RedSun Premiton XS Gran Canaria 20x30x5 cm uniek. Ook de dikte van 5 cm maakt da de RedSun Premiton XS Gran Canaria 20x30x5 cm op vele plaatsen toe te passen is. Zeker een bestrating om even in de gaten te houden als u van plan bent om uw tuin te gaan vernieuwen.


VOORDELEN VAN DE REDSUN Premiton XS Gran Canaria 20x30x5 cm


De RedSun Premiton XS Gran Canaria 20x30x5 cm is een unieke bestrating vooral door zijn speciale deklaag. Betonstenen zijn al jaren populair door de mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Bij de RedSun Premiton XS Gran Canaria 20x30x5 cm doet de fabriek hier nog een schepje bovenop. In de mooie structuur deklaag wordt een hydrofobe verwerkt die ervoor zorgt dat de vocht en vuilopname sterk verminderd wordt. Een betonsteen die net iets verder gaat dan veel van zijn soortgenoten. De fijne structuur deklaag voorkomt dat er grove kiezels zichtbaar worden. Een leuke steen die ook nog eens betaalbaar is.


ALTERNATIEVEN VOOR DE REDSUN Premiton XS Gran Canaria 20x30x5 cm


Toch nog niet helemaal zeker van de RedSun Premiton XS Gran Canaria 20x30x5 cm? Op onze website staan nog veel meer mooie producten die misschien wel aan uw eisen voldoen. Ook als u iets zoekt in de grijze nuancering die de RedSun Premiton XS Gran Canaria 20x30x5 cm heeft kunnen we u zeker verder helpen. Wij willen u graag uitnodigen om een bezoekje te brengen aan ons showterrein om e.e.a. in het echt te komen bekijken. Om de kleuren te beoordelen is het wel van belang om hem in het echt te zien. We kunnen dan samen kijken of de RedSun Premiton XS Gran Canaria 20x30x5 cm aansluit bij uw wensen of dat er misschien een ander product is die dat beter doet.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja