Premiton Tenerife 15x30x6 cm

Prijs per m2: 25,80Afname per: 1.08m2 / Volle verpakking: 10.8m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 27,86
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Premiton Tenerife 15x30x6 cm


Met de RedSun Premiton Tenerife 15x30x6 cm haalt u een sfeer in uw tuin waar u zelfs in de donkere maanden vrolijk van wordt. Door de gebruikte aarde tinten gaan we eindelijk een stukje terrein winnen van de antraciet kleurige bestrating met de RedSun Premiton Tenerife 15x30x6 cm. De RedSun Premiton Tenerife 15x30x6 cm is ook erg mooi te combineren met bijvoorbeeld antraciet uit deze serie. Ook met de formaten kan mooi gespeeld worden en bijna alle combinaties zijn mogelijk. 


Voordelen van de RedSun Premiton Tenerife 15x30x6 cm


Eén van de grote voordelen van de RedSun Premiton Tenerife 15x30x6 cm is natuurlijk de prijs. De verhouding van de prijs en de kwaliteit is bij de RedSun Premiton Tenerife 15x30x6 cm is erg goed. We hebben het hier over een deklaagsteen waarbij de deklaag gemaakt is van een fijnere structuur beton om zo te voorkomen dat er allerlei kiezels aan het oppervlakte zichtbaar zijn. Daarnaast is het een groot pluspunt dat de RedSun Premiton Tenerife 15x30x6 cm in verschillende formaten en diktes te verkrijgen is. Deze zijn mooi te combineren en kan de rust in de tuin gehouden worden. 


Alternatieven voor de RedSun Premiton Tenerife 15x30x6 cm


Als de RedSun Premiton Tenerife 15x30x6 cm u nog niet helemaal heeft kunnen overtuigen zouden we u graag uit willen nodigen op ons showterrein om de andere series die RedSun heeft in dezelfde tinten als de RedSun Premiton Tenerife 15x30x6 cm te komen bekijken. We leggen u graag de verschillen uit die er in de series zitten om zo de keuze voor u makkelijker te kunnen maken. We hebben de koffie altijd klaar staan.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja