Premiton La Palma 15x30x6 cm

Prijs per m2: 25,80Afname per: 1.08m2 / Volle verpakking: 10.8m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 27,86
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Premiton Premiton La Palma 15x30x6 cm


Zoekt u een goede balans tussen voordelig maar toch goed dan bent u bij de RedSun Premiton Premiton La Palma 15x30x6 cm zeker aan het goede adres. We hebben hier een mooie en ook voordelige betonsteen die in verschillende formaten leverbaar is en naast de RedSun Premiton Premiton La Palma 15x30x6 cm ook in diversen andere kleuren leverbaar is. De mooie antraciet tint van de RedSun Premiton Premiton La Palma 15x30x6 cm is bovendien ook nog eens goed te combineren met de andere kleuren uit deze serie. Bestrating is toch voor een groot deel sfeerbepalend voor uw tuin. 


Voordelen van de RedSun Premiton La Palma 15x30x6 cm


Een groot voordeel van de RedSun Premiton Premiton La Palma 15x30x6 cm is zijn prijs en de verschillende formaten waarin hij leverbaar is. Als u voor een oprit een 6 cm dikke steen wilt gebruiken is er in dezelfde serie ook een 4 cm dikke steen die weer erg geschikt is voor uw terras. Het grote voordeel van de RedSun Premiton Premiton La Palma 15x30x6 cm zit hem ook in de verwerking. Door zijn relatief lage gewicht is dit een stuk makkelijker dan de oude 6 of 8 cm dikke betrating. 


Alternatieven voor de RedSun Premiton La Palma 15x30x6 cm


Alternatieven voor de RedSun Premiton Premiton La Palma 15x30x6 cm zijn er natuurlijk altijd te vinden. Wel is het de vraag of die als ze in dezelfde prijsklasse vallen beter zullen zijn. Het is dus zeker de moeite waard om de RedSun Premiton Premiton La Palma 15x30x6 cm eens in het echt te komen bekijken op ons ruime en overzichtelijke showterrein in Nunspeet. We hebben ons assortiment zo opgebouwd dat er in ieder segment een ruime keuze is. Ook als de RedSun Premiton Premiton La Palma 15x30x6 cm niet de steen van uw keuze is helpen wij u graag verder.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja