Plaza Savanne 20x30x6 cm

Prijs per m2: 23,70Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.8m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 17,06
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI Plaza Savanne 20x30x6 cm


De MBI Plaza Savanne 20x30x6 cm is een schitterende van geel tot zandkleur genuanceerde bestating. U haalt hiermee de zomer in uw tuin. Zelf in de periode met donkere en natte dagen zal uw bestrating er fris en vrolijk uitzien. De MBI Plaza Savanne 20x30x6 cm is een mooie keuze voor wie er eens iets anders wil. Er worden in deze serie verschillende formaten aangeboden en deze zijn onderling ook goed te combineren. Een serie die dus zeker uw aandacht verdient.


Voordelen van de MBI Plaza Savanne 20x30x6 cm


De voordelen van de MBI Plaza Savanne 20x30x6 cm zijn dat een betonsteen in verhouding voordelig te produceren is. De prijs is dus gunstig maar dat is niet alles. De MBI Plaza Savanne 20x30x6 cm is voorzien van een Protection Plus factor 30 coating en wordt hierdoor ook onderhoudsarm. U betaald de prijs voor beton met de voordelen van een gecoate tegel.


Alternatieven voor de MBI Plaza Savanne 20x30x6 cm


Is de MBI Plaza Savanne 20x30x6 cm niet helemaal uw bestrating en heeft u liever een andere kleur? Kijk dan ook eens bij de MBI Plaza Safari of de Kenia, wellicht dat deze dan beter bij uw wensen aansluit. Wilt u toch liever een bestrating die kleurecht is of heeft u nog andere wensen? Wij nodigen u uit om ons met een bezoekje te vereren zodat we in alle rust kunnen kijken welke bestrating er dan het best aansluit bij uw wensen. Het aanbod is enorm dus de goede bestrating moet altijd op ons ruime en overzichtelijke te vinden zijn. Is de prijs voor u een belemmering? Onze slogan is: The Stone Discounter, (Sier)bestrating voor ieder budget.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja

Bekijk ook