Plaza Plus Safari 60x30x6 cm

Prijs per m2: 30,50Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 8.64m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 21,96
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI Plaza Plus Safari 60x30x6 cm


Haal met de MBI Plaza Plus Safari 60x30x6 cm uw tuin binnen. Met deze schitterende nuancering en tropische kleuren zult u zelfs met droge en natte dagen genieten van uw tuin. De MBI Plaza Plus Safari 60x30x6 cm is leverbaar in verschillende formaten die onderling ook goed te combineren zijn. Of het nu gaat om een tuinpad, terras of een heel andere toepassing? De MBI Plaza Plus Safari 60x30x6 cm is in bijna iedere situatie toe te passen.

Voordelen van de MBI Plaza Plus Safari 60x30x6 cm

Het mooie van de MBI Plaza Plus Safari 60x30x6 cm is de manier hoe deze opgebouwd is. Om de prijs interessant te kunnen houden wordt de onderkant van normaal beton gemaakt. Hierop komt een slijtlaag die van een fijne structuur gemaakt is en waar de kleurstof in verwerkt is. Ten slotte wordt de MBI Plaza Plus Safari 60x30x6 cm voorzien van een coating waardoor vuil en vocht veel minder kans krijgen om de tegel in te trekken. U ziet het, veel positieve eigenschappen die men in één steen heeft weten te verwerken. Het is dan ook zeker de moeite waard om deze serie eens beter te gaan bekijken.


Alternatieven voor de MBI Plaza Plus Safari 60x30x6 cm


Is de MBI Plaza Plus Safari 60x30x6 cm qua kleur toch niet voor 100 % uw keuze? Dan heeft deze serie nog een ruime keuze in andere kleurstellingen. Zit ook hier uw tegel niet tussen dan nodigen wij u graag uit om samen met ons het showterrein door te lopen om te kijken welke bestrating er qua kleur en eigenschappen het best aansluit bij uw wensen. We hebben de koffie natuurlijk altijd klaar staan.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja