Plaza Plus Mystic Mountain 60x30x6 cm

Prijs per m2: 35,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 8.64m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 25,88
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI Plaza Mystic Mountain

De MBI Plaza Mystic Mountain is een van de nieuwste kleuren in deze serie. We zien de tuintrends langzaam verschuiven van de grijs en zwart tinten naar de schitterende kleur van de MBI Plaza Mystic Mountain. De sfeer van uw tuin wordt voor een heel groot gedeelte door de bestrating gevormd en is dan ook erg belangrijk. Gaat u de MBI Plaza Mystic Mountain verwerken in uw tuin dan zult u zelfs bij donkere en natte dagen genieten van deze frisse kleurenombinatie.


Voordelen van de MBI Plaza Mystic Mountain

De MBI Plaza Mystic Mountain onderscheidt zich van de meeste betonproducten door zijn deklaag. Deze is gemaakt van een hele fijne structuur beton en hierdoor is er veel minder kans dat er later veel kiezels door de bovenkant te zien zijn. Ook de afwerking is natuurlijk van belang. De MBI Plaza Mystic Mountain is voorzien van een coating waardoor hij onderhoudsarm te noemen is. De opname van vocht en vuil wordt hierdoor flink teruggebracht.


Alternatieven voor de MBI Plaza Mystic Mountain

Is de kleur toch niet goed of heeft u nog andere wensen? Natuurlijk kunnen we u dan ook verder helpen. Als wij de juiste bestrating niet hebben kunnen we haast zeggen dat hij niet bestaat. Ons assortiment is zo opgebouwd dat er in ieder segment een ruime keuze aanwezig is. Wij helpen u graag te ontdekken welke bestrating er het best aansluit bij uw wensen. 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja