Plaza Plus Mystic - 60x30x6 cm

Prijs per m2: 35,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 8.64m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 25,88
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI Plaza Plus Mystic - 60x30x6 cm

De MBI Plaza Plus Mystic - 60x30x6 cm is een bestrating die voorzien is van een mooie slijtlaag en een coating. Een prachtige betonsteen die zelf te gebruiken is voor een oprit doordat hij 6 cm dik is. De kleur van de MBI Plaza Plus Mystic - 60x30x6 cm sluit mooi aan bij de laatste tuin trends. Een mooie grijze nuancering die in iedere tuin mooi zal staan. De sfeer van een tuin wordt voor een groot gedeelte bepaald door de bestrating, een onderdeel waar u dan ook veel aandacht zult moeten besteden om uiteindelijk uw droomtuin te kunnen realiseren.


Voordelen van de MBI Plaza Plus Mystic - 60x30x6 cm

De deklaag van een fijne structuur beton in combinatie met de coating maakt deze bestrating uniek voor het betonsegment. De coating zorgt ervoor dat deze bestrating een stuk onderhoudsvriendelijker is dan de meeste andere soorten in deze klasse. De MBI Plaza Plus Mystic - 60x30x6 cm is leverbaar in verschillende kleuren die ook onderling mooi te combineren zijn. 


Alternatieven voor de MBI Plaza Plus Mystic - 60x30x6 cm

Nog niet helemaal overtuigd door de MBI Plaza Plus Mystic - 60x30x6 cm? Dan willen we u graag uitnodigen op ons showterrein in Nunspeet waar we u in alle rust de vele mogelijkheden op het gebied van bestrating kunnen laten zien. Of u op zoek bent naar een betonsteen of misschien wel een keramische tuintegel, wij zullen u graag adviseren en kijken welk product het best aansluit bij uw wensen. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja