Plaza Plus Grijs/Zwart 60x30x6 cm

Prijs per m2: 30,50Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 8.64m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 21,96
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI Plaza Plus Grijs/Zwart 60x30x6 cm


De MBI Plaza Plus Grijs/Zwart 60x30x6 cm is een schitterend genuanceerde bestrating in een veelgevraagde kleurstelling. Deze bestrating straalt veel rust uit en is in bijna alle denkbare gevallen toe te passen. Of het nu gaat om een tuinpad, terras of misschien wel uw oprit? De MBI Plaza Plus Grijs/Zwart 60x30x6 cm is een oersterke betonsteen die zeker wel tegen een stootje kan.


Voordelen van de MBI Plaza Plus Grijs/Zwart 60x30x6 cm


De MBI Plaza Plus Grijs/Zwart 60x30x6 cm onderscheidt zich van veel andere betonproducten door zijn mooie deklaag. Deze is gemaakt van een fijne structuur beton waardoor er geen grove kiezels in de deklaag zichtbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat de MBI Plaza Plus Grijs/Zwart 60x30x6 cm ook op lange termijn zeker een goede keuze is. Om deze bestrating compleet te maken is hij ook nog eens voorzien van een coating. Deze zorgt ervoor dat we hier kunnen speken over een onderhoudsarm product. Door de dikte van 6 cm is deze ook toe te passen bij zwaardere belasting.

Alternatieven voor de MBI Plaza Plus Grijs/Zwart 60x30x6 cm


Nog niet overtuigd met de MBI Plaza Plus Grijs/Zwart 60x30x6 cm en liever een kleurechte tegel of misschien wel iets heel anders? Kom naar ons showterrein en laat u verrassen  door ons ruim opgezette showterrein waar we u alle mogelijkheden op het gebied van bestrating kunnen laten zien. We kunnen dan van te voren even uw wensen doorspreken en zo de bestrating opzoeken die het best aansluit bij uw wensen.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja