Plaza Plus Antraciet 60x30x6 cm

Prijs per m2: 30,50Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 8.64m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 21,96
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI Plaza Plus Antraciet 60x30x6 cm


De MBI Plaza Plus Antraciet 60x30x6 cm is een mooie strakke bestrating die aansluit bij de huidige tuintrends. Deze éénvoudige strakke bestrating is leverbaar in verschillende maten en kleuren die onderling ook erg goed te combineren zijn. Wilt u op uw tuinpaden een leuke steen van 20x30 cm en op de terrassen een grote tegel of misschien wel een wildverband dan kunt u zeker slagen in deze serie.


Voordelen van de MBI Plaza Plus Antraciet 60x30x6 cm


De MBI Plaza Plus Antraciet 60x30x6 cm is voorzien van een mooie fijne slijtlaag die bovendien ook nog eens afgewerkt is met een coating. De fijne slijtlaag zorgt ervoor dat er geen grove kiezels aan het oppervlakte zichtbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat de MBI Plaza Plus Antraciet 60x30x6 cm veel langer mooi zal blijven. De coating zorgt ervoor dat deze bestrating onderhoudsarm is. De opname van vocht en vuil is bij een betonsteen vaak erg hoog, dit wordt door deze coating sterk teruggedrongen. Eigenlijk alleen maar pluspunten. Reden genoeg om deze serie eens in het echt te komen bewonderen op ons showterrein. Hier hebben we de MBI Plaza Plus Antraciet 60x30x6 cm en nog vele andere soorten op een ruime en overzichtelijke manier gepresenteerd.


Alternatieven voor de MBI Plaza Plus Antraciet 60x30x6 cm


Voldoet de MBI Plaza Plus Antraciet 60x30x6 cm niet helemaal aan uw wensen? Heeft u liever een bestrating die kleurecht is of misschien een mooie structuur heeft? Of misschien zelfs wel een keramische tuintegel? Zoals al gemeld kunnen we ze allemaal laten zien. We hebben ons assortiment zo opgebouwd dat er voor iedereen een passende steen te vinden zal zijn.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja