Plaza Kenia 20x30x6 cm

Prijs per m2: 23,70Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.8m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 17,06
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI Plaza Kenia 20x30x6 cm


De MBI Plaza Kenia 20x30x6 cm is een topper in deze serie. Een steen die in iedere tuin mooi zal zijn. Met zijn frisse uitstraling is het ook op de donkere en natte dagen een genot om naar buiten te kijken. De MBI Plaza Kenia 20x30x6 cm is ook erg mooi te combineren met de antraciet versie uit deze serie. Ook is het erg mooi om met de formaten te spelen. Tuinpaden van een kleiner formaat en de terrassen een grootformaat of een wildverband.

Voordelen van de MBI Plaza Kenia 20x30x6 cm


De serie waar de MBI Plaza Kenia 20x30x6 cm onder valt zit tussen de betonsteen en een kleurechte serie in. We hebben het hier over een betonsteen die voorzien is van een mooie coating. Deze zorgt ervoor dat we een onderhoudsvriendelijke betonsteen krijgen. Het grote voordeel is dat de vocht en vuilopname veel minder zijn. Dit gaat u zeker merken ten opzichte van een oud betonproduct. Verder is de MBI Plaza Kenia 20x30x6 cm 6 cm dik en hierdoor ook geschikt voor zwaardere belasting. Een bestrating waar u dus alle kanten mee uit kunt.


Alternatieven voor de MBI Plaza Kenia 20x30x6 cm


Als de MBI Plaza Kenia 20x30x6 cm toch niet helemaal de steen is die al uw wensen in vervulling laat gaan dan zullen we u graag verder helpen om deze wel te vinden. We hebben in Nunspeet een ruim opgezet showterrein waar we alles op een overzichtelijke manier gepresenteerd hebben om u een idee te kunnen geven hoe uw tuin er straks uit gaat zien. Bij deze nodigen we u dan ook uit om de MBI Plaza Kenia 20x30x6 cm en alle andere soorten bestrating te komen bewonderen.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja