Novara Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm)

Prijs per m2: 54,95Afname per: 1.04m2 / Volle verpakking: 9.36m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 57,15
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

Novara Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm)

De Novara Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm) is een rood/paars gekleurde klinker die het beeld geeft van een oud gebakken klinker. Het bakproces is nog steeds het zelfde als vroeger alleen de techniek eromheen is veranderd. U geeft met de Novara Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm) uw tuin een mooie landelijke uitstraling. Een groot deel van de sfeer van uw tuin wordt natuurlijk bepaald door de gebruikte bestrating. De Novara Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm) is een klinker die heel breed toe te passen is. Of het nu voor een oprit, terras of tuinpaden is hij zal overal goed tot zijn recht komen. De Novara Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm) is leverbaar is twee verschillende formaten.


VOORDELEN VAN DE Novara Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm)

Wij noemen liever de nadelen van de Novara Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm) dan zijn we veel sneller klaar. Echte nadelen zitten er niet aan deze bestrating. Als we kijken naar de duurzaamheid, kleurbehoud en het nodige onderhoud dan hebben we hier zeker te maken met een winnaar. Een punt dat het meest door onze klanten genoemd wordt is dat er onkruid en mossen tussen groeit. Dit is echter ook weer te voorkomen door gebruik te maken van een voeg die ervoor zorgt dat mieren, mossen en onkruid tot het verleden behoren.


ALTERNATIEVEN VOOR DE Novara Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm)

Alternatieven voor de Novara Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm) zijn er moeilijk te vinden. U kunt natuurlijk altijd kiezen voor één van de vele andere kleuren die we in het gebakken segment aanbieden. Echte alternatieven en andere formaten zijn er niet voor de Novara Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm). Wel is het natuurlijk mogelijk om een combinatie te maken met een groot formaat tegel. We nodigen u graag uit om de Novara Antica WF (ca. 20,4x5x6,7 cm) en de vele andere soorten gebakken bestrating bij ons op het showterrein te komen bekijken.

Slijtvast:
Ja
Kleurvast:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Krasbestendig:
Ja
Bezand:
Ja
Afstandhouder:
Nee
Geschikt voor de oprit:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja