Klinker Plus Elba 21x10,5x8 cm

Prijs per m2: 25,95Afname per: 0.8m2 / Volle verpakking: 8m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 20,76
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI Klinker Plus Elba 21x10,5x8 cm

Op zoek naar een klinker die net iets extra te bieden heeft? Kies dan voor de MBI Basic Klinker Plus Elba 21x10,5x8 cm! Behalve de mooie kleuren die er in de serie van de MBI Klinker Plus Elba 21x10,5x8 cm zitten is de uitstraling hiervan net even iets anders dan van de meeste klinkers die in de massa gemaakt worden. Het blijft zo dat we met bijvoorbeeld een oprit altijd moeten kiezen tussen mooi en praktisch. Met de MBI Klinker Plus Elba 21x10,5x8 cm kunt u eindelijk deze twee belangrijke elementen combineren.

Voordelen van de MBI Klinker Plus Elba 21x10,5x8 cm

Behalve de kleuren en de uitstraling van de MBI Klinker Plus Elba 21x10,5x8 cm zijn er nog meer mooie eigenschappen te vermelden van deze klinker. De MBI Klinker Plus Elba 21x10,5x8 cm is voorzien van een kleurechte deklaag zodat ook na jaren de kleur nog mooi zal zijn. Een echte topper dus in klinkerland. Bovendien is deze deklaag ook nog eens voorzien van een coating waardoor vocht en vuil veel minder kans zullen krijgen. Redenen genoeg dus om te overwegen iets meer te investeren maar daarna ook vele jaren langer te kunnen genieten van uw aankoop.

Alternatieven voor de MBI Klinker Plus Elba 21x10,5x8 cm

Als u toch op zoek bent naar een alternatief voor de MBI Klinker Plus Elba 21x10,5x8 cm kunt u altijd even een bezoekje brengen aan ons showterrein waar we u in alle rust de vele mogelijkheden kunnen laten zien en samen met u kunnen zoeken naar die bestrating die het best aansluit bij uw wensen en natuurlijk bij uw budget.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein: