GraniTops Plus Safari 60x30x4,7 cm

Prijs per m2: 32,50Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 23,40
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GraniTops Plus Safari 60x30x4,7 cm

De MBI GraniTops Plus Safari 60x30x4,7 cm is de nieuwste kleur van deze serie. Hij komt qua kleur overeen met bijvoorbeeld de TerraTops Safari maar heeft zoals hieronder te lezen is een aantal extra’s die deze bestrating bijzonder aantrekkelijk maken. De MBI GraniTops Plus Safari 60x30x4,7 cm is een mooie strakke tegel zonder facet in schitterende tropische kleuren waar iedereen vrolijk van wordt. Hij hoort bij het segment dat tussen betonstenen en kleurechte stenen inzit. Een schitterende steen voor een nette prijs.

Voordelen van de MBI GraniTops Plus Safari 60x30x4,7 cm

De pluspunten van de MBI GraniTops Plus Safari 60x30x4,7 cm bevinden zich aan de bovenzijde van de steen in de deklaag. De MBI GraniTops Plus Safari 60x30x4,7 cm is uniek door de combinatie van kleurstoffen en kleurechte mineralen waar de deklaag mee opgebouwd is. Een super product die wat betreft de kwaliteit ook tussen twee segmenten inzit. Een echte toevoeging dus. Bovendien is deze bestrating afgewerkt met een factor 25 coating, deze zorgt ervoor dat de MBI GraniTops Plus Safari 60x30x4,7 cm een onderhoudsarme tegel geworden is. Zeker een serie die de moeite waard is om te komen bekijken op ons ruim opgezette en overzichtelijke showterrein in Nunspeet. We laten u graag deze bestrating zien hoe hij er in het echt uitziet.

Alternatieven voor de MBI GraniTops Plus Safari 60x30x4,7 cm

Is de MBI GraniTops Plus Safari 60x30x4,7 cm toch niet helemaal uw bestrating? Of kiest u een andere kleur uit deze serie? Het kan natuurlijk zijn dat deze bestrating niet aansluit bij uw wensen.  Zoekt u een voordeligere oplossing of misschien wel een kleurechte bestrating of misschien zelfs wel een keramische tuintegel? Kom langs en we zoeken die bestrating op die het best aansluit bij uw wensen.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja