GraniTops Plus Mystic Mountain 60x30x4,7 cm

Prijs per m2: 31,50Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 22,68
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GraniTops Plus Mystic Mountain 60x30x4,7 cm

De MBI GraniTops Plus Mystic Mountain 60x30x4,7 cm is een prachtige aanvulling op deze serie. Met de prachtige zachte aarde tinten een bestrating die op dit moment helemaal hot is. We zien op dit moment een verschuiving van de grijs en zwarte bestrating naar de aarde tinten zoals de MBI GraniTops Plus Mystic Mountain 60x30x4,7 cm heeft.

Voordelen van de MBI GraniTops Plus Mystic Mountain 60x30x4,7 cm

De MBI GraniTops Plus Mystic Mountain 60x30x4,7 cm is een moeilijk te plaatsen bestrating. We kunnen hem eigenlijk niet bij de betonseries plaatsen maar ook niet bij de GeoSteen. De deklaag is voor een gedeelte gemaakt met kleurpigmenten en voor een deel van kleurechte mineralen. De afwerking is gedaan met een coating waardoor hij een stuk onderhoudsvriendelijker geworden is. De MBI GraniTops Plus Mystic Mountain 60x30x4,7 cm is dan ook zeker een bestrating die u van dichtbij gezien moet hebben. Door zijn dikte van 4 cm is het ook nog eens een genot om hem te verwerken.

Alternatieven voor de MBI GraniTops Plus Mystic Mountain 60x30x4,7 cm

Het is moeilijk om alternatieven te noemen voor de MBI GraniTops Plus Mystic Mountain 60x30x4,7 cm. Zoals al gemeld valt hij overal tussenin, dit zien we ook terug in de prijs. Spreekt de kleur u aan of de eigenschappen of mist u nog iets? Kom naar Nunspeet om ons ruime en overzichtelijke showterrein te bezoeken zodat we samen kunnen kijken welke bestrating het best aansluit bij uw wensen.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja